#146768 - 2005-08-29 09:34 PM
Active Directory Attribute Browser - Browse your schema for AD attributes
|
Chris S.
MM club member

Registered: 2002-03-18
Loc: Earth
|
I built this little browser to enumerate through the attributes available to the classes in your schema. This lists the attributes, syntax, value type (single vs. multi), and whether the attribute is mandatory vs. optional.
Code:
Break On $=SetOption("Explicit","On") Global $System,$Form,$MessageBox1,$ImageList1 ;region === KiXforms Region =============================================== $System = CreateObject("Kixtart.System") ;region === MessageBox ==================================================== $MessageBox1 = $System.MessageBox() $MessageBox1.Title = "Information..." $MessageBox1.Style = 68 ;endregion ;region === ImageList ===================================================== $ImageList1 = $System.ImageList $ImageList1.ImageSize = 16,16 $ImageList1.TransparentColor = 255,0,255 $ImageList1.AddStrip($System.Bitmap.FromBase64String(fnSchemaBrowser)) ;endregion ;region === Main Form ===================================================== $Form = $System.Form() $Form.DockPadding = 1,1,1,1 $Form.Icon = $ImageList1.Images(1) $Form.FontName = "Tahoma" $Form.Size = 800,600 $Form.Text = "Active Directory Attribute Browser" $Form.Center() ;endregion ;region === Clipboard ===================================================== $Form.Clipboard1 = $Form.Controls.TextBox("",0,0,0,0) $Form.Clipboard1.Hide ;endregion ;region === Menus ========================================================= $Form.Menu = $System.MainMenu() ;region === File Menu ===================================================== $Form.FileMenu = $Form.Menu.MenuItems.Add("&File") $Form.FileMenu.ExitApp = $Form.FileMenu.MenuItems.Add("Exit") $Form.FileMenu.ExitApp.onclick = "Quit()" ;endregion ;endregion ;region === Toolbar ======================================================= $Form.ToolGroupBox = $Form.Controls.GroupBox() $Form.ToolGroupBox.Height = 30 $Form.ToolGroupBox.Dock = 1 $Form.Console = $Form.ToolGroupBox.ToolButton("",2,2,26,26) $Form.Console.Style = 1 $Form.Console.FlatStyle = 1 $Form.Console.Pushed = 1 $Form.Console.Icon = $ImageList1.Images(4) $Form.Console.onclick = "fnOnShowHide()" $Form.Console.ToolTipText = "Show/Hide Console Tree" ;endregion ;region === Status Bar ==================================================== $Form.StatusGroupBox = $Form.GroupBox() $Form.StatusGroupBox.Height = 20 $Form.StatusGroupBox.Dock = 2 ;endregion ;region === TreeView ====================================================== $Form.TreeView1 = $Form.TreeView() $Form.TreeView1.Dock = 3 $Form.TreeView1.HideSelection = 0 $Form.TreeView1.ImageList = $ImageList1 $Form.TreeView1.OnAfterSelect = "fnOnAfterSelect()" $Form.TreeView1.Width = $Form.ClientWidth / 4 $Form.TreeView1.Tag = $Form.TreeView1.Width $Form.TreeView1.Sorted = 1 ;endregion ;region === Splitter ====================================================== $Form.Splitter1 = $Form.Splitter() $Form.Splitter1.Dock = 3 ;endregion $Form.GroupBox1 = $Form.Controls.GroupBox() $Form.GroupBox1.Dock = 5 ;region === Listview Label ================================================ $Form.Label1 = $Form.GroupBox1.Label() $Form.Label1.BorderStyle = 2 $Form.Label1.Dock = 1 $Form.Label1.Height = 20 $Form.Label1.TextAlign = 16 ;endregion ;region === ListView ====================================================== $Form.ListView1 = $Form.GroupBox1.ListView() $Form.ListView1.Dock = 5 $Form.ListView1.SmallImageList = $ImageList1 $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Name",0.35*$Form.ListView1.ClientWidth) $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Syntax",0.25*$Form.ListView1.ClientWidth) $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Value Type",0.15*$Form.ListView1.ClientWidth) $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Type",0.15*$Form.ListView1.ClientWidth) ;endregion fnAddRootItems() $Form.Show ;endregion While $Form.Visible $=Execute($Form.DoEvents) Loop Exit 1 ;region === Functions ===================================================== Function fnAddRootItems() Dim $objSchema,$node,$child,$item $objSchema = GetObject("LDAP://schema") $objSchema.Filter = "Class","" $node = $Form.TreeView1.Nodes.Add($objSchema.ADsPath,0,0) $node.Tag = $objSchema.ADsPath For Each $ in $objSchema $child = $node.Nodes.Add($.Name,1,1) Next $Form.TreeView1.SelectedNode = $node $node.Expand() EndFunction Function fnCopy() $Form.Clipboard1.Text = $Form.Text $Form.Clipboard1.SelectionLength = Len($Form.Clipboard1.Text) $Form.Clipboard1.Copy EndFunction Function fnOnAfterSelect() Dim $node,$item,$objClass,$objSchemaClass,$strAttribute,$objAttribute $node = $Form.TreeView1.SelectedNode $objClass = GetObject("LDAP://schema/"+$node.Text) $objSchemaClass = GetObject($objClass.Parent) If $objClass.Parent $Form.Text = "Active Directory Attribute Browser - " + $objClass.ADsPath Else $Form.Text = "Active Directory Attribute Browser" EndIf $Form.Cursor = $System.CursorStyle.WaitCursor $Form.ListView1.BeginUpdate() $Form.ListView1.Items.Clear() ; Mandatory attributes For Each $strAttribute in $objClass.MandatoryProperties $Item = $Form.ListView1.Items.Add($strAttribute,3) $objAttribute = $objSchemaClass.GetObject("Property",$strAttribute) $Item.SubItems(1).Text = $objAttribute.Syntax $Item.SubItems(2).Text = Iif($objAttribute.MultiValued,"Multi-valued","Single-valued") $Item.SubItems(3).Text = "Mandatory" Next ; Optional attributes For Each $strAttribute in $objClass.OptionalProperties $Item = $Form.ListView1.Items.Add($strAttribute,2) $objAttribute = $objSchemaClass.GetObject("Property",$strAttribute) $Item.SubItems(1).Text = $objAttribute.Syntax $Item.SubItems(2).Text = Iif($objAttribute.MultiValued,"Multi-valued","Single-valued") $Item.SubItems(3).Text = "Optional" Next $Form.Label1.Text = " " + $node.Text + " " + $Form.ListView1.Items.Count + " objects" $Form.ListView1.Tag = $node $Form.ListView1.EndUpdate() $Form.Cursor = $System.CursorStyle.Default EndFunction Function fnOnShowHide() If $Form.TreeView1.Visible $Form.TreeView1.Hide $Form.Splitter1.Hide $Form.GroupBox1.Left = 0 $Form.GroupBox1.ClientWidth = $Form.ClientWidth $Form.Refresh() Else $Form.TreeView1.Show $Form.Splitter1.Show $Form.GroupBox1.Dock = 5 $Form.Refresh() EndIf EndFunction Function fnSchemaBrowser() $fnSchemaBrowser=" Qk02GAAAAAAAADYAAAAoAAAAYAAAABAAAAABACAAAAAAAAAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA /wD/AP8A/wD/AP8AtqOXAJF+bwCIcWEAfmdUAHFZRgBxWUYAcVlGAGRJNQCrlYcA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCgUCAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/ACBwkAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AH19fQAgICAAExMTAG9vbwD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8Anop6AMC7uADTrJUAtqOXANOslQC2o5cAtqOXANOslQBkSTUA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AsKCQANBwQADAcEAAoFAgAHBIMABgSDAAYEgwAGBI MABgUEAAYJiwAEDQ4AAgcJAAUFBAAP8A/wDAoJAAYEgwAGBIMABgSDAAYEgwAGBIMABgSDAA YEgwAGBIMABgSDAAYEgwAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AgoKCAAAAAAD///8AAAAAAAAA AABYWFgAYEgwAGBIMABgSDAAYEgwAGBIMABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AAAAAAD///8A////AP///wD///8A AAAAAP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8Anop6APn//wD01sgA9NbIAPTWyAD01sgAamzVALaj lwBUQzcA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A0HBAAP+gYAD/sIAA4IhgAKBYMADw4NAA 8NjQAPDQwACAsMAAwPj/AKDw/wBg4P8AIGiQAP8A/wDAqJAA//jwAP/w4ADw6OAA8ODQAPDQ wADwyLAA4MCgAOC4oADgsJAA4KiQAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AODg4AP///wDAwMAA ////AAAAAAAAAAAA8MiwAODAoADguKAA4KiQAOCokABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wCAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAA gAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP///wD///8A////AAAA AAD///8A////AAAAAAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8Anop6APn//wD01sgA9NbIAPTWyAD01sgA 9NbIANOslQBbS0EA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wDgmHAA/8CgAP+wgADgiGAAoFgwAMCo kADAsKAAwLCgAMCooACwsKAAgLDAAMD4/wCg+P8AQNDwADBIYADAqKAA//jwAMCooACwoKAA 8OjgALCgkACwmJAAsJiQALCYkACwmJAA4LCQAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AQUFBAMDA wAAAAAAAwMDAAP///wAJCQkAsJiQALCYkACwmJAAsJiQAOCokABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAwMDAAMDA wADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wAAAAAA////AP///wD///8A ////AAAAAAAAAAAA////AP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8Aq5WHAPn//wD13dIA9d3SAPXd 0gD01sgA9NbIAMSwpABxWUYA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A4JhwAP/AoACgWDAA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AICwwADA+P8AYJiwAP8A/wDAqKAA//jwAP/4 8AD/+PAA//DgAPDo4ADw4NAA8NDAAPDIsADgwKAA4LigAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A goKCAAAAAAAAAAAAAAAAAMDAwABvb28A8ODQAPDQwADwyLAA4MCgAOC4oABgSDAA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAA wMDAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wAAAAAA////AAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8Aq5WHAPn//wD13dIA 9d3SAPXd0gD13dIA9d3SAMSwpABxWUYA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AwKCQAOCY cABwUDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/ALCwoACAsMAAYFhAAP8A/wDAqKAA //jwALCooACwoKAA//jwALCgkACwmJAAsJiQALCYkACwmJAA4MCgAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8AwKigAIKCggA4ODgALi4uAIKCggCwoJAAsJiQALCYkACwmJAAsJiQAODAoABgSDAA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AAAAAAAAAAAAAAAAAP///wCAAAAAwMDAAMDA wADAwMAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAIAAAAAAAAAA ////AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8Aq5WHAPn/ /wD45dsA+OXbAPjl2wD13dIA9d3SAMSwpAB+Z1QA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A wKigAP/4/wBgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AMCooADw0MAAYEgwAP8A /wDAsKAA//jwAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/8OAA8OjgAPDg0ADw0MAA8MiwAGBIMAD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8AwLCgAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/+PAA//DgAPDo4ADw4NAA8NDAAPDI sABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAA wMDAAMDAwAAAAAAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAMDA wAAAAAAA////AP///wD///8A////AAAAAAAAAAAA////AP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8A tqOXAPn//wD5//8A+f//APn//wD5//8A+f//APXd0gB+Z1QA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8AwLCgAP/4/wBgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8AEDCgAKaYrAD/AP8A/wD/AMCooADw2NAA YEgwAP8A/wDAsKAA//jwAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/+PAAwMjAAEBgcADw4NAA8NDAAGBI MAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AwLCgAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/+PAA//jwAMDIwABAYHAA 8ODQAPDQwABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AAAAAAAAAAAAAAAAAP// /wCAAAAAwMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A ////AP///wD///8AAAAAAP///wD///8A////AAAAAAD///8A////AAAAAAD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8AtqOXANzRygC2o5cAq5WHAKuVhwCeinoAkX5vAJF+bwCRfm8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8AwLCgAP/4/wBgSDAA/wD/AP8A/wAwSMAAEEjgABAwkACelagA/wD/AMCw oADw4NAAYEgwAP8A/wDAsKAA////AODo8ABgeIAA4ODgAP/48ADAyNAAUGBwADCo0AAgOEAA sKCgAGBIMAD/AP8A/wD/AKmzjgBAgFAAwLCgAP///wDg6PAAYHiAAODg4AD/+PAAwMjQAFBg cAAwqNAAIDhAALCgoABgSDAA/wD/AP8A/wCps44AQIBQAP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A ////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwAAAAAAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP// /wD///8AgAAAAIAAAAD///8AgAAAAAAAAAD///8A////AP///wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8A fMTcAJLV5ACe6PQAILDgAJLo9ACg2OAAlsvbAPns5gD57OYA+ezmANW6qwCRfm8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AInI3ACS1eQAgNjgAEDA8ABwwMAAUJCgACCA4ADA0P8AYIj/ACBQ4AAQMKAA UEBQAGBIMAD/6OAAYEgwAP8A/wDQsKAA////AJCosACA0OAAUGBwALC4wABQYHAAYMDgAFBg cAAwuPAAECgwABAwQAAQKDAAdnR0AEB4QABQqGAA0LCgAP///wCQqLAAgNDgAFBgcACwuMAA UGBwAGDA4ABQYHAAMLjwABAoMAAQMEAAECgwAHZ0dABAeEAAUKhgAP8A/wCAAAAA////AAAA AAAAAAAAAAAAAP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8A AAAAAP///wD///8AgAAAAMDAwAD///8A////AP///wAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP8A /wD/AP8Apt/qADC44ACQ8P8AYMDgAJDw/wAwuOAAoNjgAPn//wD5//8A+f//APn//wCeinoA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AKbf6wAwuOAAgOj/AGDI4ACQ8P8AMLjgAKDg/wBAcP8AwND/AHCQ /wAwWOAAEDCgAPDw8AD/8OAAYEgwAP8A/wDQuKAA////AODo8ACQqLAAgODwAFBgcACA0OAA UGBwAGDQ8ABAYHAAMLDgACCY0AAgiLAAIFBwAFCIYABQsGAA0LigAP///wDg6PAAkKiwAIDg 8ABQYHAAgNDgAFBgcABg0PAAQGBwADCw4AAgmNAAIIiwACBQcABQiGAAULBgAP8A/wCAAAAA ////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAwMDAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A /wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wD///8A////AP///wD///8A////AP///wD///8A AAAAAP8A/wD/AP8Anuf0AJDw/wDA+P8AsOjwAMD4/wCQ8P8AoNjgALajlwCrlYcAq5WHAJ6K egCeinoA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AJ7o9QCQ8P8AwPj/ALDo8ADA+P8AkPD/AJDY4ACwoKAA UHjwANDY/wAwUOAAsKCgAMCokADAoJAAsKCQAP8A/wDQuKAA0LigANC4oADAsKAAkKiwAIDg 8ABQYHAAgODwAEBYcABg0PAAUMjwAEDA8AAgsOAAIKDQAGCYcABQuHAA0LigANC4oADQuKAA wLCgAJCosACA4PAAUGBwAIDg8ABAWHAAYNDwAFDI8ABAwPAAILDgACCg0ABgmHAAULhwAP8A /wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAwMDAAMDAwADAwMAA gAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAIAAAAD///8AgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAP// /wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8AIKjgAFDA4ACw6PAA8P//ALDo8ABQwOAAMLjgAPjl2wD13dIA 9NbIANW6qwCrlYcA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/ACCo4ABQwOAAsOjwAPD//wCw6PAAUMDgADC4 4AD/AP8A/wD/AEh19wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AJCosACA4PAAQFhwAIDg8ABw2PAAYNDwAFDI8ABAwPAAMLjwAHCogABgwIAA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wCQqLAAgODwAEBYcACA4PAAcNjwAGDQ8ABQyPAAQMDwADC48ABwqIAA YMCAAP8A/wCAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAA AACAAAAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAMDAwAD///8A////AP///wD///8A ////AP///wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8Anuf0AJDw/wDA+P8AsOjwAMD4/wCQ8P8AoNjgAPns 5gD45dsA9d3SANW6qwC2o5cA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AJ7o9QCQ8P8AwPj/ALDo8ADA+P8A kPD/AJ7m8QD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wCQqLAAgODwAIDg8ACA4PAAcNjwAGDQ8ABgsNAAgIiQALDAoACQ0KAA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AkKiwAIDg8ACA4PAAgODwAHDY8ABg0PAAYLDQAICI kACwwKAAkNCgAP8A/wCAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAA gAAAAIAAAACAAAAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wD///8A////AP// /wD///8A////AP///wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8Apt/qADC44ACQ8P8AYMDgAJDw/wAwuOAA oNjgAPn//wD5//8A+f//ANvc2gDEsKQA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AKbf6wAwuOAAkPD/AGDA 4ACQ8P8AMLjgAKXY3QD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AkKiwAJCgsACQoKAAgJigAICQoACAiJAAvrezAKC4 oACwwKAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AJCosACQoLAAkKCgAICYoACAkKAA gIiQAL63swCguKAAsMCgAP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP8A/wD/AP8AfMTcAJLV5ACe6PQAILDgAJLo 9ACg2OAAlsvbAMSwpADEsKQAxLCkALajlwDXysIA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AHzE3QCS1eQA nubxACCw4ACS5vMApdjdAJXI1QD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A " EndFunction ;endregion |
|
|
|
|
|
|
#146772 - 2005-08-29 09:56 PM
Re: Active Directory Attribute Browser - Browse your schema for AD attributes
|
NTDOC
Administrator

Registered: 2000-07-28
Loc: CA
|
LOL you're too fast. I tried to get on MSN but it won't connect for some reason. Then I saw what the code was doing and posted a recending comment.
|
|
|
|
|
|
#146776 - 2005-08-29 11:51 PM
Re: Active Directory Attribute Browser - Browse your schema for AD attributes
|
Chris S.
MM club member

Registered: 2002-03-18
Loc: Earth
|
Quote:
sure, but also lonkenized code looks similar...
Nah, base64 is easier to read. ;-)
|
|
|
|
|
|
Moderator: Shawn, ShaneEP, Ruud van Velsen, Arend_, Jochen, Radimus, Glenn Barnas, Allen, Mart
|
0 registered
and 2449 anonymous users online.
|
|
|