Break On $=SetOption("Explicit","On") Global $System,$Form,$MessageBox1,$ImageList1 ;region === KiXforms Region =============================================== $System = CreateObject("Kixtart.System") ;region === MessageBox ==================================================== $MessageBox1 = $System.MessageBox() $MessageBox1.Title = "Information..." $MessageBox1.Style = 68 ;endregion ;region === ImageList ===================================================== $ImageList1 = $System.ImageList $ImageList1.ImageSize = 16,16 $ImageList1.TransparentColor = 255,0,255 $ImageList1.AddStrip($System.Bitmap.FromBase64String(fnSchemaBrowser)) ;endregion ;region === Main Form ===================================================== $Form = $System.Form() $Form.DockPadding = 1,1,1,1 $Form.Icon = $ImageList1.Images(1) $Form.FontName = "Tahoma" $Form.Size = 800,600 $Form.Text = "Active Directory Attribute Browser" $Form.Center() ;endregion ;region === Clipboard ===================================================== $Form.Clipboard1 = $Form.Controls.TextBox("",0,0,0,0) $Form.Clipboard1.Hide ;endregion ;region === Menus ========================================================= $Form.Menu = $System.MainMenu() ;region === File Menu ===================================================== $Form.FileMenu = $Form.Menu.MenuItems.Add("&File") $Form.FileMenu.ExitApp = $Form.FileMenu.MenuItems.Add("Exit") $Form.FileMenu.ExitApp.onclick = "Quit()" ;endregion ;endregion ;region === Toolbar ======================================================= $Form.ToolGroupBox = $Form.Controls.GroupBox() $Form.ToolGroupBox.Height = 30 $Form.ToolGroupBox.Dock = 1 $Form.Console = $Form.ToolGroupBox.ToolButton("",2,2,26,26) $Form.Console.Style = 1 $Form.Console.FlatStyle = 1 $Form.Console.Pushed = 1 $Form.Console.Icon = $ImageList1.Images(4) $Form.Console.onclick = "fnOnShowHide()" $Form.Console.ToolTipText = "Show/Hide Console Tree" ;endregion ;region === Status Bar ==================================================== $Form.StatusGroupBox = $Form.GroupBox() $Form.StatusGroupBox.Height = 20 $Form.StatusGroupBox.Dock = 2 ;endregion ;region === TreeView ====================================================== $Form.TreeView1 = $Form.TreeView() $Form.TreeView1.Dock = 3 $Form.TreeView1.HideSelection = 0 $Form.TreeView1.ImageList = $ImageList1 $Form.TreeView1.OnAfterSelect = "fnOnAfterSelect()" $Form.TreeView1.Width = $Form.ClientWidth / 4 $Form.TreeView1.Tag = $Form.TreeView1.Width $Form.TreeView1.Sorted = 1 ;endregion ;region === Splitter ====================================================== $Form.Splitter1 = $Form.Splitter() $Form.Splitter1.Dock = 3 ;endregion $Form.GroupBox1 = $Form.Controls.GroupBox() $Form.GroupBox1.Dock = 5 ;region === Listview Label ================================================ $Form.Label1 = $Form.GroupBox1.Label() $Form.Label1.BorderStyle = 2 $Form.Label1.Dock = 1 $Form.Label1.Height = 20 $Form.Label1.TextAlign = 16 ;endregion ;region === ListView ====================================================== $Form.ListView1 = $Form.GroupBox1.ListView() $Form.ListView1.Dock = 5 $Form.ListView1.SmallImageList = $ImageList1 $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Name",0.35*$Form.ListView1.ClientWidth) $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Syntax",0.25*$Form.ListView1.ClientWidth) $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Value Type",0.15*$Form.ListView1.ClientWidth) $ = $Form.ListView1.Columns.Add("Type",0.15*$Form.ListView1.ClientWidth) ;endregion fnAddRootItems() $Form.Show ;endregion While $Form.Visible $=Execute($Form.DoEvents) Loop Exit 1 ;region === Functions ===================================================== Function fnAddRootItems() Dim $objSchema,$node,$child,$item $objSchema = GetObject("LDAP://schema") $objSchema.Filter = "Class","" $node = $Form.TreeView1.Nodes.Add($objSchema.ADsPath,0,0) $node.Tag = $objSchema.ADsPath For Each $ in $objSchema $child = $node.Nodes.Add($.Name,1,1) Next $Form.TreeView1.SelectedNode = $node $node.Expand() EndFunction Function fnCopy() $Form.Clipboard1.Text = $Form.Text $Form.Clipboard1.SelectionLength = Len($Form.Clipboard1.Text) $Form.Clipboard1.Copy EndFunction Function fnOnAfterSelect() Dim $node,$item,$objClass,$objSchemaClass,$strAttribute,$objAttribute $node = $Form.TreeView1.SelectedNode $objClass = GetObject("LDAP://schema/"+$node.Text) $objSchemaClass = GetObject($objClass.Parent) If $objClass.Parent $Form.Text = "Active Directory Attribute Browser - " + $objClass.ADsPath Else $Form.Text = "Active Directory Attribute Browser" EndIf $Form.Cursor = $System.CursorStyle.WaitCursor $Form.ListView1.BeginUpdate() $Form.ListView1.Items.Clear() ; Mandatory attributes For Each $strAttribute in $objClass.MandatoryProperties $Item = $Form.ListView1.Items.Add($strAttribute,3) $objAttribute = $objSchemaClass.GetObject("Property",$strAttribute) $Item.SubItems(1).Text = $objAttribute.Syntax $Item.SubItems(2).Text = Iif($objAttribute.MultiValued,"Multi-valued","Single-valued") $Item.SubItems(3).Text = "Mandatory" Next ; Optional attributes For Each $strAttribute in $objClass.OptionalProperties $Item = $Form.ListView1.Items.Add($strAttribute,2) $objAttribute = $objSchemaClass.GetObject("Property",$strAttribute) $Item.SubItems(1).Text = $objAttribute.Syntax $Item.SubItems(2).Text = Iif($objAttribute.MultiValued,"Multi-valued","Single-valued") $Item.SubItems(3).Text = "Optional" Next $Form.Label1.Text = " " + $node.Text + " " + $Form.ListView1.Items.Count + " objects" $Form.ListView1.Tag = $node $Form.ListView1.EndUpdate() $Form.Cursor = $System.CursorStyle.Default EndFunction Function fnOnShowHide() If $Form.TreeView1.Visible $Form.TreeView1.Hide $Form.Splitter1.Hide $Form.GroupBox1.Left = 0 $Form.GroupBox1.ClientWidth = $Form.ClientWidth $Form.Refresh() Else $Form.TreeView1.Show $Form.Splitter1.Show $Form.GroupBox1.Dock = 5 $Form.Refresh() EndIf EndFunction Function fnSchemaBrowser() $fnSchemaBrowser=" Qk02GAAAAAAAADYAAAAoAAAAYAAAABAAAAABACAAAAAAAAAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA /wD/AP8A/wD/AP8AtqOXAJF+bwCIcWEAfmdUAHFZRgBxWUYAcVlGAGRJNQCrlYcA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCgUCAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/ACBwkAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AH19fQAgICAAExMTAG9vbwD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8Anop6AMC7uADTrJUAtqOXANOslQC2o5cAtqOXANOslQBkSTUA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AsKCQANBwQADAcEAAoFAgAHBIMABgSDAAYEgwAGBI MABgUEAAYJiwAEDQ4AAgcJAAUFBAAP8A/wDAoJAAYEgwAGBIMABgSDAAYEgwAGBIMABgSDAA YEgwAGBIMABgSDAAYEgwAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AgoKCAAAAAAD///8AAAAAAAAA AABYWFgAYEgwAGBIMABgSDAAYEgwAGBIMABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AAAAAAD///8A////AP///wD///8A AAAAAP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8Anop6APn//wD01sgA9NbIAPTWyAD01sgAamzVALaj lwBUQzcA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A0HBAAP+gYAD/sIAA4IhgAKBYMADw4NAA 8NjQAPDQwACAsMAAwPj/AKDw/wBg4P8AIGiQAP8A/wDAqJAA//jwAP/w4ADw6OAA8ODQAPDQ wADwyLAA4MCgAOC4oADgsJAA4KiQAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AODg4AP///wDAwMAA ////AAAAAAAAAAAA8MiwAODAoADguKAA4KiQAOCokABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wCAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAA gAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP///wD///8A////AAAA AAD///8A////AAAAAAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8Anop6APn//wD01sgA9NbIAPTWyAD01sgA 9NbIANOslQBbS0EA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wDgmHAA/8CgAP+wgADgiGAAoFgwAMCo kADAsKAAwLCgAMCooACwsKAAgLDAAMD4/wCg+P8AQNDwADBIYADAqKAA//jwAMCooACwoKAA 8OjgALCgkACwmJAAsJiQALCYkACwmJAA4LCQAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AQUFBAMDA wAAAAAAAwMDAAP///wAJCQkAsJiQALCYkACwmJAAsJiQAOCokABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAwMDAAMDA wADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wAAAAAA////AP///wD///8A ////AAAAAAAAAAAA////AP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8Aq5WHAPn//wD13dIA9d3SAPXd 0gD01sgA9NbIAMSwpABxWUYA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A4JhwAP/AoACgWDAA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AICwwADA+P8AYJiwAP8A/wDAqKAA//jwAP/4 8AD/+PAA//DgAPDo4ADw4NAA8NDAAPDIsADgwKAA4LigAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A goKCAAAAAAAAAAAAAAAAAMDAwABvb28A8ODQAPDQwADwyLAA4MCgAOC4oABgSDAA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAA wMDAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wAAAAAA////AAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8Aq5WHAPn//wD13dIA 9d3SAPXd0gD13dIA9d3SAMSwpABxWUYA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AwKCQAOCY cABwUDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/ALCwoACAsMAAYFhAAP8A/wDAqKAA //jwALCooACwoKAA//jwALCgkACwmJAAsJiQALCYkACwmJAA4MCgAGBIMAD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8AwKigAIKCggA4ODgALi4uAIKCggCwoJAAsJiQALCYkACwmJAAsJiQAODAoABgSDAA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AAAAAAAAAAAAAAAAAP///wCAAAAAwMDAAMDA wADAwMAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAIAAAAAAAAAA ////AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8Aq5WHAPn/ /wD45dsA+OXbAPjl2wD13dIA9d3SAMSwpAB+Z1QA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A wKigAP/4/wBgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AMCooADw0MAAYEgwAP8A /wDAsKAA//jwAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/8OAA8OjgAPDg0ADw0MAA8MiwAGBIMAD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8AwLCgAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/+PAA//DgAPDo4ADw4NAA8NDAAPDI sABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAA wMDAAMDAwAAAAAAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAMDA wAAAAAAA////AP///wD///8A////AAAAAAAAAAAA////AP///wAAAAAA/wD/AP8A/wD/AP8A tqOXAPn//wD5//8A+f//APn//wD5//8A+f//APXd0gB+Z1QA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8AwLCgAP/4/wBgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8AEDCgAKaYrAD/AP8A/wD/AMCooADw2NAA YEgwAP8A/wDAsKAA//jwAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/+PAAwMjAAEBgcADw4NAA8NDAAGBI MAD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AwLCgAP/48AD/+PAA//jwAP/48AD/+PAA//jwAMDIwABAYHAA 8ODQAPDQwABgSDAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wCAAAAA////AAAAAAAAAAAAAAAAAP// /wCAAAAAwMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A ////AP///wD///8AAAAAAP///wD///8A////AAAAAAD///8A////AAAAAAD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8AtqOXANzRygC2o5cAq5WHAKuVhwCeinoAkX5vAJF+bwCRfm8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8AwLCgAP/4/wBgSDAA/wD/AP8A/wAwSMAAEEjgABAwkACelagA/wD/AMCw oADw4NAAYEgwAP8A/wDAsKAA////AODo8ABgeIAA4ODgAP/48ADAyNAAUGBwADCo0AAgOEAA sKCgAGBIMAD/AP8A/wD/AKmzjgBAgFAAwLCgAP///wDg6PAAYHiAAODg4AD/+PAAwMjQAFBg cAAwqNAAIDhAALCgoABgSDAA/wD/AP8A/wCps44AQIBQAP8A/wCAAAAA////AP///wD///8A ////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwAAAAAAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP// /wD///8AgAAAAIAAAAD///8AgAAAAAAAAAD///8A////AP///wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8A fMTcAJLV5ACe6PQAILDgAJLo9ACg2OAAlsvbAPns5gD57OYA+ezmANW6qwCRfm8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AInI3ACS1eQAgNjgAEDA8ABwwMAAUJCgACCA4ADA0P8AYIj/ACBQ4AAQMKAA UEBQAGBIMAD/6OAAYEgwAP8A/wDQsKAA////AJCosACA0OAAUGBwALC4wABQYHAAYMDgAFBg cAAwuPAAECgwABAwQAAQKDAAdnR0AEB4QABQqGAA0LCgAP///wCQqLAAgNDgAFBgcACwuMAA UGBwAGDA4ABQYHAAMLjwABAoMAAQMEAAECgwAHZ0dABAeEAAUKhgAP8A/wCAAAAA////AAAA AAAAAAAAAAAAAP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAAAAAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A/wD/AP8A AAAAAP///wD///8AgAAAAMDAwAD///8A////AP///wAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP8A /wD/AP8Apt/qADC44ACQ8P8AYMDgAJDw/wAwuOAAoNjgAPn//wD5//8A+f//APn//wCeinoA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AKbf6wAwuOAAgOj/AGDI4ACQ8P8AMLjgAKDg/wBAcP8AwND/AHCQ /wAwWOAAEDCgAPDw8AD/8OAAYEgwAP8A/wDQuKAA////AODo8ACQqLAAgODwAFBgcACA0OAA UGBwAGDQ8ABAYHAAMLDgACCY0AAgiLAAIFBwAFCIYABQsGAA0LigAP///wDg6PAAkKiwAIDg 8ABQYHAAgNDgAFBgcABg0PAAQGBwADCw4AAgmNAAIIiwACBQcABQiGAAULBgAP8A/wCAAAAA ////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAwMDAAMDAwADAwMAAgAAAAP8A /wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wD///8A////AP///wD///8A////AP///wD///8A AAAAAP8A/wD/AP8Anuf0AJDw/wDA+P8AsOjwAMD4/wCQ8P8AoNjgALajlwCrlYcAq5WHAJ6K egCeinoA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AJ7o9QCQ8P8AwPj/ALDo8ADA+P8AkPD/AJDY4ACwoKAA UHjwANDY/wAwUOAAsKCgAMCokADAoJAAsKCQAP8A/wDQuKAA0LigANC4oADAsKAAkKiwAIDg 8ABQYHAAgODwAEBYcABg0PAAUMjwAEDA8AAgsOAAIKDQAGCYcABQuHAA0LigANC4oADQuKAA wLCgAJCosACA4PAAUGBwAIDg8ABAWHAAYNDwAFDI8ABAwPAAILDgACCg0ABgmHAAULhwAP8A /wCAAAAA////AP///wD///8A////AP///wCAAAAAwMDAAMDAwADAwMAAwMDAAMDAwADAwMAA gAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAIAAAAD///8AgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAP// /wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8AIKjgAFDA4ACw6PAA8P//ALDo8ABQwOAAMLjgAPjl2wD13dIA 9NbIANW6qwCrlYcA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/ACCo4ABQwOAAsOjwAPD//wCw6PAAUMDgADC4 4AD/AP8A/wD/AEh19wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AJCosACA4PAAQFhwAIDg8ABw2PAAYNDwAFDI8ABAwPAAMLjwAHCogABgwIAA/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wCQqLAAgODwAEBYcACA4PAAcNjwAGDQ8ABQyPAAQMDwADC48ABwqIAA YMCAAP8A/wCAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAA AACAAAAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8AgAAAAMDAwAD///8A////AP///wD///8A ////AP///wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8Anuf0AJDw/wDA+P8AsOjwAMD4/wCQ8P8AoNjgAPns 5gD45dsA9d3SANW6qwC2o5cA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AJ7o9QCQ8P8AwPj/ALDo8ADA+P8A kPD/AJ7m8QD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wCQqLAAgODwAIDg8ACA4PAAcNjwAGDQ8ABgsNAAgIiQALDAoACQ0KAA /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AkKiwAIDg8ACA4PAAgODwAHDY8ABg0PAAYLDQAICI kACwwKAAkNCgAP8A/wCAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAAgAAAAIAAAACAAAAA gAAAAIAAAACAAAAAgAAAAP8A/wD/AP8AAAAAAP///wD///8A////AP///wD///8A////AP// /wD///8A////AP///wD///8AAAAAAP8A/wD/AP8Apt/qADC44ACQ8P8AYMDgAJDw/wAwuOAA oNjgAPn//wD5//8A+f//ANvc2gDEsKQA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AKbf6wAwuOAAkPD/AGDA 4ACQ8P8AMLjgAKXY3QD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AkKiwAJCgsACQoKAAgJigAICQoACAiJAAvrezAKC4 oACwwKAA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AJCosACQoLAAkKCgAICYoACAkKAA gIiQAL63swCguKAAsMCgAP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP8A/wD/AP8AfMTcAJLV5ACe6PQAILDgAJLo 9ACg2OAAlsvbAMSwpADEsKQAxLCkALajlwDXysIA/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AHzE3QCS1eQA nubxACCw4ACS5vMApdjdAJXI1QD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A /wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A/wD/AP8A " EndFunction ;endregion |