Page 1 of 1 1
Topic Options
#212349 - 2017-03-21 06:55 AM Script broke after update to 4.67
Schavuit Offline
Fresh Scripter

Registered: 2016-09-30
Posts: 14
Loc: South Korea
After I updated to 4.67 from 4.66 to see if that will fix a Windows 10 .dll issue. It broke my script and I keep getting this error

ERROR : expected FUNCTION name!
Script: \\********\C$\Users\*******\Desktop\*******\Scripts\Functions.kix
Error : Incorrect function. (0x1/1)

I'm using "Call" to call the script. any idea on what is wrong??

Top
#212350 - 2017-03-21 09:21 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Schavuit]
Mart Moderator Offline
KiX Supporter
*****

Registered: 2002-03-27
Posts: 4642
Loc: The Netherlands
It is a bit difficult to see what goes wrong without the code. Can you post the script?
_________________________
Mart

- Chuck Norris once sold ebay to ebay on ebay.

Top
#212351 - 2017-03-21 02:04 PM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Mart]
Allen Administrator Online   shocked
KiX Supporter
*****

Registered: 2003-04-19
Posts: 4473
Loc: USA
Please see the following threads and see if one of them apply to you.

http://www.kixtart.org/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=212333#Post212333
http://www.kixtart.org/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=212308

Top
#212352 - 2017-03-22 04:35 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Allen]
Schavuit Offline
Fresh Scripter

Registered: 2016-09-30
Posts: 14
Loc: South Korea
This is inside my main script file


 PHP:
$SCRIPTPATH = "\\mycomputer123\C$\Users\me123\Desktop\myscript\Scripts" ? 'I get here' Call "$SCRIPTPATH\Functions.kix" ? 'I dont get here'

**If I try to call the script without quotes it will get past the call but it will not run the functions.kix script**

this is inside of Functions.kix


 PHP:
? 'I dont get in here'



what I see after starting the script.
************************************

I get here
ERROR : expected FUNCTION name!
Script: \\mycomputer123\C$\Users\me123\Desktop\myscript\Scripts
\Functions.kix


************************************

this script works with version 4.66 I am trying to update it to 4.67, to see if I can get windows 10 to call the correct fileversion from .dll files



Edited by Schavuit (2017-03-22 04:47 AM)

Top
#212353 - 2017-03-22 05:03 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Schavuit]
Allen Administrator Online   shocked
KiX Supporter
*****

Registered: 2003-04-19
Posts: 4473
Loc: USA
I cannot reproduce this. Are you sure you don't have a user defined function called Replace in your functions.kix file? If you properly format the call statement with the variable outside of the quotes does it help?

Call $SCRIPTPATH + "\Functions.kix"

Top
#212354 - 2017-03-22 05:25 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Allen]
Schavuit Offline
Fresh Scripter

Registered: 2016-09-30
Posts: 14
Loc: South Korea
yes I do have that inside of the functions.kix but I don't get to that yet

 PHP:
? 'i dont get in here' ;************************************************************************ ;***** Function for doing a simple find and replace ***** ;************************************************************************ Function Replace($FullString,$OriginalString,$ReplaceString) $Replace = Join (Split($FullString,$OriginalString),$ReplaceString) EndFunction


and I just tried -- Call $SCRIPTPATH + "\Functions.kix" -- Same thing as before.

Top
#212355 - 2017-03-22 05:31 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Schavuit]
Allen Administrator Online   shocked
KiX Supporter
*****

Registered: 2003-04-19
Posts: 4473
Loc: USA
Okay so first things first... remove the Replace UDF. It's built in kix 4.61 and above. Why 4.61 - 4.66 ignored it, I have no idea. But 4.67 does not like it.

Here is my test script

 Code:
break on
$RC=setoption("WOW64AlternateRegView","On")
$RC=setoption("Wow64FileRedirection","on")
$RC=setoption("WrapATEOL","on")
$RC=setoption("NoVarsinStrings","on")
$RC=setoption("NoMacrosinstrings","on")

? @kix
? @producttype + " " + iif(@onwow64,"64bit","32bit")
$SCRIPTPATH = "\\mycomputer\C$\Users\me\Desktop\myscript\Scripts"


if exist($scriptpath)
  ? "Calling Functions.kix"
  Call $scriptpath + "\Functions.kix"
  if @error=0
    ? "Functions.kix Loaded"
  else
    ? @serror
  endif
else
  ? "Scriptpath does not exist or is not formatted properly"  
endif


Inside Functions.kix I have this and nothing else.
 Code:
? "Inside Functions.kix"


Please post your results

Top
#212356 - 2017-03-22 05:48 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Allen]
Schavuit Offline
Fresh Scripter

Registered: 2016-09-30
Posts: 14
Loc: South Korea
Sweet so we got a fix action...

Remove the user defined function called Replace... It will break it.. Thanks for all of the help!!

Now to see if win10 works.. if not ill be back!

Top
#212358 - 2017-03-22 09:14 AM Re: Script broke after update to 4.67 [Re: Allen]
Mart Moderator Offline
KiX Supporter
*****

Registered: 2002-03-27
Posts: 4642
Loc: The Netherlands
 Originally Posted By: Allen
Okay so first things first... remove the Replace UDF. It's built in kix 4.61 and above. Why 4.61 - 4.66 ignored it, I have no idea. But 4.67 does not like it.

....



I hope Ruud checks in soon so he might be able to share some info on this issue.
http://www.kixtart.org/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=212313#Post212313
_________________________
Mart

- Chuck Norris once sold ebay to ebay on ebay.

Top
Page 1 of 1 1


Moderator:  Jochen, Allen, Radimus, Glenn Barnas, ShaneEP, Arend_, Mart 
Hop to:
Shout Box

Who's Online
1 registered (Allen) and 49 anonymous users online.
Newest Members
ROBECCO80, TsuyoiSaigai, a5tr0, FoolZero, DaveE
17657 Registered Users

Generated in 0.033 seconds in which 0.011 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.

Search the board with:
superb Board Search
or try with google:
Google
Web kixtart.org