Page 2 of 2 <12
Topic Options
#140871 - 06/06/01 09:37 PM Re: USE * /DELETE problem
NTDOC Administrator Offline
Administrator
*****

Registered: 00/07/28
Posts: 11545
Loc: CA
In my case no it was not.

Currently not seeing the issue anywhere though.

Difficult to analyze unless you have the issue happening.

Top
#140872 - 06/06/02 09:04 AM Re: USE * /DELETE problem
Jochen Moderator Offline
KiX Supporter
*****

Registered: 00/03/17
Posts: 6197
Loc: Stuttgart, Germany
Ok,

I can verify that with w2k and the latest kixtart version there is no problem removing persistent mappings when fully logged in
There may be a problem at logon because HKCU isn't fully loaded and the persistent maps are recovered from HKCU\Network\[Driveletter] ... But tbh, I won't test that atm

Now back to remap my several persistent connections
_________________________
I cna ytpe 300 wrods pre mniuet!!

Kixforms forum.

Top
#140873 - 06/06/02 09:38 AM Re: USE * /DELETE problem
NTDOC Administrator Offline
Administrator
*****

Registered: 00/07/28
Posts: 11545
Loc: CA
In general there isn't Jochen. It's more of an inconsistant issue that on occasion pops up.

That's why I say that unless you're having this problem you can't seem to duplicate it at will. The issue has to already be there to show/confirm KiX doesn't work and NET USE does.

I've been there, I've seen it and I now have many years of KiXtart and Networking experience to say that "something" is not the same with how KiXtart is doing it and how NET USE is doing it.

Have never personally had NET USE not work, but have had KiXtart not work.

There is no way that I know of to duplicate the problem, you have it or you don't. If someone that is having the problem knows of a way to 100% duplicate it please speak up as I don't know how to do it.

Top
#140874 - 06/07/24 02:24 PM Re: USE * /DELETE problem
Björn Offline
Korg Regular
*****

Registered: 05/12/07
Posts: 950
Loc: Stockholm, Sweden.
Has this issue been resolved in the latest release? (4.52)
Top
#140875 - 06/07/24 02:29 PM Re: USE * /DELETE problem
Les Offline
KiX Master
*****

Registered: 01/06/11
Posts: 12734
Loc: fortfrances.on.ca
This topic is in Starters. If you want Ruud's attention, find and bump where it was raised in Beta or Suggestions, and if it wasn't raised there, don't expect Ruud to act on it.
Top
#140876 - 06/07/24 02:31 PM Re: USE * /DELETE problem
Björn Offline
Korg Regular
*****

Registered: 05/12/07
Posts: 950
Loc: Stockholm, Sweden.
I'm getting the feeling that you're stalking me!
Doc posted in beta/suggestions and refered to this thread.
I'll head over to Doc's thread then, see ya there Les? =)

Top
#140877 - 06/07/24 03:40 PM Re: USE * /DELETE problem
Les Offline
KiX Master
*****

Registered: 01/06/11
Posts: 12734
Loc: fortfrances.on.ca

Top
#140878 - 06/07/27 04:13 PM Re: USE * /DELETE problem
Ruud van Velsen Offline
Developer
*****

Registered: 99/05/06
Posts: 357
Loc: Amsterdam, The Netherlands
Done some mor research on this. In short, "USE * /delete (with or without /persistent)" does not delete persistent connections.

I will fix this in 4.53.

Thanks for all your input on this. I'm sorry it took so long to find the cause of the problem.

Regards,

Ruud

Top
#140879 - 06/07/28 09:20 AM Re: USE * /DELETE problem
Björn Offline
Korg Regular
*****

Registered: 05/12/07
Posts: 950
Loc: Stockholm, Sweden.
Thanks for the input Ruud, hope that this can be easily resolved.
Top
#204168 - 12/01/31 06:21 PM Re: USE * /DELETE problem [Re: Björn]
Jim_O Offline
Just in Town

Registered: 12/01/31
Posts: 1
Loc: Illinois
So I'm having this issue. Mapped drives created with an older version of KiX are not being removed from the 2010.462 version of KiX. I'm trying the:

USE G: /DELETE

And the drive is showing as 'Disconnected' in My Computer. Should I be doing:

USE G: /DELETE /PERSISTENT

Top
#204169 - 12/01/31 06:26 PM Re: USE * /DELETE problem [Re: Jim_O]
Allen Moderator Offline
KiX Supporter
*****

Registered: 03/04/19
Posts: 4241
Loc: USA
If they were mapped with persistent then you will have to remove them with persistent.

Although your comments apply to this thread, it is over 6 years old. Please start a new thread.

Top
#204171 - 12/01/31 11:54 PM Re: USE * /DELETE problem [Re: Jim_O]
Mart Moderator Offline
KiX Supporter
*****

Registered: 02/03/27
Posts: 4603
Loc: The Netherlands
Please do not dig up a 5 and a half year old post. Creating your own thread and linking to this one would be better.

It never hurts to always use the /persistent parameter. This way you are always sure the drive is removed even it is not mapped persistent.
_________________________
Mart

- Chuck Norris once sold ebay to ebay on ebay.

Top
Page 2 of 2 <12


Moderator:  Jochen, Allen, Radimus, Chris S., Glenn Barnas, ShaneEP, Arend_, Mart 
Hop to:
Shout Box

Who's Online
0 registered and 113 anonymous users online.
Newest Members
schnuggel, h315060, johnnyutah, pmk31, ArserHsieh
17412 Registered Users

Generated in 0.038 seconds in which 0.011 seconds were spent on a total of 14 queries. Zlib compression enabled.

Search the board with:
superb Board Search
or try with google:
Google
Web kixtart.org