Page 1 of 1 1
Topic Options
#203846 - 2011-11-25 09:42 PM @fullname not working...
cividan Offline
Fresh Scripter

Registered: 2011-11-18
Posts: 25
Loc: Quebec, Canada
Hi, the macro @fullname return nothing when I run my script.

computer windows 7 x64 on 2008R2 domain using kix 4.62.

Was this removed somewhere in time or is it a problem with windows 7 or 2008 R2 domain?

Top
#203848 - 2011-11-25 10:20 PM Re: @fullname not working... [Re: cividan]
Lonkero Administrator Offline
KiX Master Guru
*****

Registered: 2001-06-05
Posts: 22298
Loc: OK
think it's your domain because it works just fine on my standalone machine.
_________________________
!

download KiXnet

Top
#203850 - 2011-11-25 10:39 PM Re: @fullname not working... [Re: Lonkero]
cividan Offline
Fresh Scripter

Registered: 2011-11-18
Posts: 25
Loc: Quebec, Canada
Grr... weird, as when I look into the domain account I do see the fullname field... anyone with 2008 domain can confirm whether it work or not for them?
Top
#203859 - 2011-11-28 11:45 AM Re: @fullname not working... [Re: cividan]
BradV Offline
Seasoned Scripter
****

Registered: 2006-08-16
Posts: 669
Loc: Maryland, USA
Hmm, I only have version 4.61 on my Windows 2008 R2 Enterprise Edition servers and @fullname works fine.
Top
#203861 - 2011-11-28 04:28 PM Re: @fullname not working... [Re: BradV]
cividan Offline
Fresh Scripter

Registered: 2011-11-18
Posts: 25
Loc: Quebec, Canada
Is your domain at 2008 R2 level ? It's not directly on the server that the @fullname isn't working but on workstation that is on a domain 2008 R2.
Top
#203862 - 2011-11-28 04:52 PM Re: @fullname not working... [Re: cividan]
Allen Administrator Online   shocked
KiX Supporter
*****

Registered: 2003-04-19
Posts: 4384
Loc: USA
I just tested a Win 7 (x64) client on a 2008 R2 Server. It worked fine.
Top
#203863 - 2011-11-28 05:05 PM Re: @fullname not working... [Re: Allen]
cividan Offline
Fresh Scripter

Registered: 2011-11-18
Posts: 25
Loc: Quebec, Canada
ok then I'm totally lost as to why it's not working for me.
Top
#203864 - 2011-11-28 05:09 PM Re: @fullname not working... [Re: cividan]
cividan Offline
Fresh Scripter

Registered: 2011-11-18
Posts: 25
Loc: Quebec, Canada
dummy me, I was logged on as administrator account that doesn't have the fullname field hence why it wasn't displaying anything for @fullname.

Top
#203865 - 2011-11-28 07:11 PM Re: @fullname not working... [Re: cividan]
cjutting Offline
Fresh Scripter

Registered: 2010-02-05
Posts: 40
Loc: IA
Happy Monday
Top
#203866 - 2011-11-28 07:22 PM Re: @fullname not working... [Re: cjutting]
BradV Offline
Seasoned Scripter
****

Registered: 2006-08-16
Posts: 669
Loc: Maryland, USA
It's always the simple things that bite you in the posterior. \:\)
Top
#203867 - 2011-11-28 08:43 PM Re: @fullname not working... [Re: BradV]
cividan Offline
Fresh Scripter

Registered: 2011-11-18
Posts: 25
Loc: Quebec, Canada
Thanks for the "compassion" guys \:\)
Top
Page 1 of 1 1


Moderator:  Jochen, Allen, Radimus, Glenn Barnas, ShaneEP, Arend_, Mart 
Hop to:
Shout Box

Who's Online
0 registered and 177 anonymous users online.
Newest Members
dboozcruise, 2786707460, Marc57, EricMyers, siddharthinfosy
17519 Registered Users

Generated in 0.273 seconds in which 0.077 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.

Search the board with:
superb Board Search
or try with google:
Google
Web kixtart.org